YOGA / YIN & YANG YOGA
 
 
 
 
 
 YIN
 "movement within stillness" 
"stillness within movement"
 YANG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yang Flow Sekvenser
 
 
Five Animal Flow:
En forenklet og kortere form av Shaolin Eighteen Lohan Hands. Består av en flyt gjennom bevegelsene til Drage, Tiger, Vill Gås, Slange og Trane. Formen aktiverer kroppens muskler, meridianer og bindevev. Bevegelsene er inspirert av dyrenes måte å bevege seg på, med spiraler og sirkelbevegelser som er narurlig, spontant og i ett med naturens lover. 
 
 
 
 
Dragon Dance:
En sekvens inspirert av dragens kraft som i Kinesisk medisin er koblet til yangkraften i mennesket. Pusten tar deg fra en stilling til en annen gjennom flytende bevegelser, som en yogadans. Bevegelsene integrerer mykhet, grasiøsitet og gir vitalitet og styrke.
 
 
 
 
 
Yin Flow sekvenser
 
Meditative yin flyt sekvenser hvor pust, tanke og bevegelse synkroniseres for å rebalansere, dirigere og rense kropp og "spirit". Stress og spenninger blir transformert til stillhet ved å nære yin aspektet med vitalitet, essens, ojas av foryngende næring og amrita - "immortality", den indre subtile nektar av helende energi.
 
Lohan Prana Vinyasa
 
Subtle-Body Prana Vinyasa
 
Tibet Namaskar
Vekker opp kropp, hjerte og spirit til en ny dag i takknemmelighet. En kraftfull meditativ sekvens som bl.a. blir praktisert av Tibetanske munker ved soloppgang.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yin Yang Yoga Akademiet AS | Org.nr: 918872582 | Otto Sverdrupsvei 9, 1337 Sandvika - NORWAY | Tlf.: +47 951 01 617 | post@YinYangYogaAkademiet.no