INA LØVDAL
 

INA LØVDAL

Ina er utdannet Instruktør i Yin Yoga og Vinyasa Flow Yoga. Pranassage Practitioner(yoga massasje terapeut), Qigongtrener, Akupunktør, Homeopat, Klassisk Massør med fordypning i Bindevevsterapi (Anatomy Trains og Fascial Release for Structural Balance) og Aromaterapeut.

Har jobbet som terapeut- og instruktør i 20 år. Er godkjent E-RYT gjennom Yoga Alliance med mer enn 5000 undervisningstimer i yoga.

Utviklet Prana Yin & Yang Yoga.

Jeg fant veien inn til mind-body tankegangen i 1989 da jeg begynte å studere Homeopati og Medisin ved Norsk Akademi for Naturmedisin i 5 år, fortsatte å studere Akupunktur ved Norsk Akupunkturskole og Medisinsk Qigong i Sverige ved SesamQ, med avsluttende 3 måneders akupunktur praksis og qigong ved Beijing University Hospital. 

I Kina reiste jeg til Shaolin tempelet i Henan Province etter praksisen i Beijing. Her fikk jeg opplæring i blant annet Lohan qigong systemet, grunnlagt av Da Mo, en buddist munk som kom fra india og hadde stor innvirkning på den videre utviklingen av den indre trening av energi og den spirituelle praksisen i hele østen. Etter Shaolin tok jeg sertifisering i "International study & cultivation of the Chinese Taoist BaGua Medical Qigong" under Master Wan Su Jian på Red Cross Hospital. 

Disse formene av taoistisk qigong/yoga åpnet døren for videre studier av yoga, og siden dette har jeg praktisert yoga med mange av verdens ledende utøvere. Personer som har gitt meg stor inspirasjon er: Chuch Miller, Maty Ezraty, Manju Pattahbi Jois, Ana Forrest, John Scott, David Swenson i Ashtanga yoga. Amba & Don Stapleton, Simon Low, Angela Farmer i vinyasa flow.Sri T.K. Sribashyam (Krishnamacharyas sønn) Ganesh Mohan, Julie Gudmestad i hatha yoga. Mark Whitwell i tantra og Shiva Rea i  Vinyasa Flow.

I yin yoga har jeg fått mye kunnskap gjennom Simon Low, og har også fått gleden av å delta i hans DVD; Yin & Yang Yoga. Ellers har jeg lært yin yoga av Paul Grilley,Sarah Powers og Soma Prana Vinyasa (lunar-yin praksis) av Shiva Rea. www.shivarea.com

Fordypning i Anatomy Trains og Fascial Release for Structural Balance gjennom Tom Myers. www.anatomytrains.com

Coach utdannet fra The Academy of new time leadership" Autentic Leadership, Conciouness, Joy in life, business, trade and peace work.

I Norge har jeg sammarbeidet med DNT Den Norske Turistforening i 10 år, og har retreater på fjellet. 

Jeg har vært med på å starte prosjektet ”Barn i Balanse” som har vært i bruk i Tårnsvalen Barnehager og flere barnehager rundt i landet. Det benyttes metoder i Yogalek og massasje for å gi barn og ansatte en bedre hverdag. Sammen med Siw Huatorpet underviser jeg Yogalek for lærere og studenter gjennom Høyskolen i Hedmark.

 
 
 
Ina Løvdal E-RYT
Godkjent Yogalærer gjennom Yoga Alliance
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yin Yang Yoga Akademiet AS | Org.nr: 918872582 | Otto Sverdrupsvei 9, 1337 Sandvika - NORWAY | Tlf.: +47 951 01 617 | post@YinYangYogaAkademiet.no